1

Uanset hvor godt kurset er, så sidder det lærte først rigtigt fast, når deltageren tager skridtet til at at bruge og dele ud af sin nye viden. Det lærte skal implementeres, ellers går det let tabt.

Derfor spørger vi altid ind til den forandring, I ønsker at opnå med kurset, og vi spørger, hvad der i øvrigt kan understøtte den forandring. På den måde ser vi også os selv som konsulenter for udvikling.

2

Dernæst kommer vi med et oplæg til et konkret kursusforløb med klare læringsmål, som er tilpasset deltagernes udgangspunkt.

3

Overordnet er målet at gøre jeres kommunikation og dokumentation mere effektiv. Men samtidig også at gøre selve arbejdet lettere og sjovere for den enkelte. En tekst, der er let at skrive, er også let at læse.

 

Korte kurser, moduler eller træning af interne undervisere
Nogle gange er et kursus, der skal til. Sommetider kan få times rådgivning gøre arbejdet. Andre gange er det nok med et intensivt kursus- og coachingforløb for en enkelt medarbejder.

For nogle virksomheder er det bedre med en distance-undervisning med feedback, mens andre igen har brug for konkrete forslag til løsninger, der er lige til at gå i gang med.

Andre virksomheder vil selv. Her tilbyder vi et såkaldt training of trainers-forløb, hvor vi lærer en gruppe mellemledere eller frontløbere at undervise andre kollegaer. Læs mere om training of trainers – kurser forfrontløbere og foregangsmænd.