Vi snakker meget. Her er nogle  foredrag:

  • Med John  Cleese som makker fører man 1-0 (Lars Møller)
  • Humor i parforholdet (Jan Svarrer)
  • De sidste danskere på pampassen (Lars Møller)
  • Humor i hverdagen (Jan Svarrer)
  • Den rejsende reporter (Lars Møller)

…og vi har meget mere på hjerte, så ring endelig.

Humor i hverdagen
Jan Svarrer, komiker, musiker og cand. mag i dramaturgi, fortæller om hvordan vi kan bruge humor i vores hverdag. Hvordan vi kan vælge at gøre det hele lidt lettere og skabe en større livsglæde. – Om ti år kan vi grine af det, siger vi ofte. Men hvorfor vente ti år? Hvorfor ikke forsøge at se det sjove med det samme? Som Charles Chaplin sagde: livet tæt på er en tragedie, livet på afstand er en komedie.

Humor kan bruges som et redskab til at skabe en sjovere dagligdag og til at tackle livets modgang. Humor skaber bedre kommunikation, humor letter, afvæbner og forløser. Foredraget kommer hele vejen rundt om humor og byder bl.a. på eksempler fra hverdagen, sjove opbyggelige øvelser og ikke mindst sjove sange.

Den rejsende reporter
At rejse er at skrive – og det har Lars Møller gjort i snart 25 år.. rejst og fortalt historier fra de mest eksotiske lande; fra Svalbard til Yemen, fra Mongoliet til Mozambique.

Foredraget er ikke bare historier fra de varme lande. Som freelancejournalist har han fundet tricket til at sælge historierne til en lige så spændende verden af danske medier, og han lærer det gerne fra sig.

Som forfatter af artikelsamlinger fra Kenya og Guatemala og analysen ”Verden på tilbud – om udenrigsjournalistik og mediernes udlandsdækning” sætter Lars Møller gerne historierne ind i en større sammenhæng.

Med John Cleese som makker fører man 1-0
Som generalinspektør i John Cleese Society of Århus & Omegn inviterer Lars Møller gerne til det store foredrag om John Cleese. Kom og få hele historien, der handler om en bar i Australien, et hotel i Torquay og en forsamling i Århus.

Lars Møller har mødt ham-selv flere gange, men foredraget handler mere om, hvad vi kan bruge ham til, end det handler om Cleese privat.

John Cleese’ største trick er, at han finder den sjove vinkel i en ellers træls situation. Det kan alle lære. Humor er ikke en medfødt evne, men noget man kan lære. Og det gør vi under foredraget om Mig og Cleese.

Se mere på www.Cleese.dk.

De sidste danskere på pampassen
De danske 3. generations-indvandrere i Argentina har deres helt egen historie at fortælle – om omvendt integration og et liv som indvandrere. De taler stadig dansk, helt op 4., 5. og 6. generation, de har danske skoler og kirker og sender deres børn på “opdragelses-rejser” til danske højskoler.

Men nu er det ved at være slut; de unge tænker globalt og vil hellere lære engelsk end dansk.